NJOFTIM për Junior dhe Kadet

🔻Juniorët e KF Vëllaznimit do të marrin pjesë në garat e organizuara nga Federata e Futbollit e Kosovës në Ligën e Parë në kampionatin 2023/24.
🔻Ftohen të gjithë futbollistët aktiv të gjeneneratës 2005/2006 të bëhen pjesë e Juniorëve, si dhe futbollistët aktiv të gjeneratës 2007/2008 të bëhen pjesë e Kadetëve.
🔻Të gjithë ata të cilët aplikojnë do të ftohen dhe do të marrin pjesë së paku katër stërvitje në fushën e Stadiumit të Qytetit.
🔻Stërvitjet dhe seleksionimi i futbollistëve do të bëhet nga trajnerë të ekipit të parë, nga trajneri i Juniorëve dhe trajneri i Kadetëve.
🔻Stërvitjet dhe seleksionimi i futbollistëve do të fillojë nga dita e premte me 14.07.2023.
🔻Të gjithë të interesuarit mund te paraqiten për regjistrim në zyrën e klubit në Stadiumin e Qytetit duke filluar nga dita e hënë me 10.07.2023 deri të mërkuren me 12.07.2023 nga ora 09:00 deri 17:00.
Me respekt
KF Vëllaznimi – Gjakovë

Leave a Reply