AKADEMIA

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

PASIONI NIS NË VEGJËLI.

Futbolli është një pasion i cili zhvillohet që në moshë të vogël. Akademia jonë i mundëson fëmijëve të përjetojnë pasionin e tyre cdo javë brenda një kompleksi sportiv të një cilësie të lartë dhe të mbikëqyrur nga trajnerë të licensuar në mënyrë që të garantojmë progresin e tyre dhe mirëqënien e tyre.

[/vc_column_text][vc_column_text]——[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3980″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

AKADEMIA E FUTBOLLIT VËLLAZNIMI

Akademia e Futbollit Vëllaznimi është një akademi profesioniste dhe specialiste e cila vë në shërbim të fëmijëve eksperiencën e saj për t’i ofruar stërvitje specifike sipas grupmoshave në një ambient të një cilësie të lartë.

E organizuar në orare të ndryshme sipas grupmoshave përgjatë gjithë javës, akademia e KF Vellaznimit mirëpret fëmijët tuaj përgjatë gjithë vitit. Ne i mundësojmë atyre një bagazh teknik dhe taktit të nevojshëm për zhvillimin e tyre në fushën e gjelbërt.

Zhvillimi, kënaqësia, bashkëpunimi dhe respekti janë vlerat e përcjella nga akademia jonë për të favorizuar rritjen dhe perfeksionimin e fëmijëve tuaj.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]