Vëllaznimi prezanton fanelat e reja për edicionin e ri 2023/24

ZYRTARE 🔴⚫️
Kemi kënaqësinë ti prezantojmë fanelat e reja për edicionin e ri 2023/24 nga marka e njohur Macron.

Dy ngjyrat bazike mbesin të njëjtat, i kemi qëndruar besnik të kuqës dhe të zezës sepse ato na karakterizojnë më së miri si Vëllaznim.

Me respekt
KF Vëllaznimi – Gjakovë

Leave a Reply