Stafi i trajnerëve të KF VËLLAZNIMIT për sezonin e ri 2023/2024.

Stafi i trajnerëve të KF VËLLAZNIMIT për sezonin e ri 2023/2024.
🔻 Shtabi teknik i KF Vëllaznimit për sezonën 2023/2024 përbëhet nga: Kryetrajneri Megzon Visoka.
🔻Bashkëpuntor të kryetrajnerit Visoka do të jenë ndihmëstrajnerët Egzon Nezaj dhe Taulant Morina, kurse trajner i portierëve është Valbon Latifi.
Suksese të gjithë stafit të trajnerëve në edicionin e ri.

Leave a Reply