Të mërkurën fillojnë përgatitjet për sezonin e ri 2023/24

NJOFTIM

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se pas përfundimit të sezonit 2022/23 dhe pushimit disa javor, K.F Vëllaznimit të Mërkurën me 05.07.2023 në orën 17:00 në Stadiumin e Qytetit do ti fillojë përgatitjet për sezonin e ri.

Përgatitjet do të udhëhiqen nga kryetrajneri Megzon Visoka si dhe ndihmësit e tijë, Valbon Latifi, Egzon Nezaj dhe Taulant Morina.

Së shpejti do tju njoftojmë për më shumë rreth lojtarëve që kanë qëndruar në klub dhe atyre që do ti bashkohen klubit.

Me Respekt
KF Vëllaznimi – Gjakovë

Leave a Reply