Egzon Nezaj dhe Taulant Morina – Trajner të kategorive U-19 dhe U-17

NJOFTIM
KF Vëllaznimi ka arritur marrëveshje me dy trajner, Egzon Nezaj dhe Taulant Morina.

Egzon Nezaj emërohet trajner për kategorinë U-19 si dhe Taulant Morina emërohet trajner për kategorinë e U-17.

Të dy Trajnerët i janë bashkuar shtabit teknik të ekipës Seniore nën drejtimin e kryetrajnerit Megzon Visoka.

Suksese Egzon dhe Taulant.

Me Respekt
KF Vëllaznimi – Gjakovë

Leave a Reply