Është zgjedhur Kryesia e re e KF Vëllaznimit

Në mbledhjen e rregullt të mbajtur sot është zgjedhur kryesia e KF Vëllaznimit, me këtë përbërje:
Kryetar: Dr.GAZMEND BOSHNJAKU
Nënkryetar: ERZEN KUMNOVA
Drejtor Ekzekutiv: ILIRIAN ZHUBI
Menaxher i përgjithshëm: BUJAR GUCI
Drejtor Sportiv: EDI LUZHA
Në ditët në vijim do të ju njoftojmë për shtabin teknik dhe futbollistët të cilët do të jenë pjesë e klubit.
Me respekt,
KF Vëllaznimi

Leave a Reply