Arsim Gojani – Kryetrajner i KF Vëllaznimit

KF Vëllaznimi ka nënshkruar kontratën me kryetrajnerin e mirënjohur Arsim Gojani së bashku me ndihmëstrajnerët Kreshnik Komoni dhe Valbon Latifi.
Në ditët në vijim do të ju njoftojmë për futbollistët të cilët do të jenë pjesë e klubit.
Me respekt,

Leave a Reply