NJOFTIM në lidhje me përgatitjet për sezonin 2022/23

NJOFTIM
Pas pushimit disa javor pas përfundimit të sezonit 2021/2022, klubi i Vëllaznimit të hënën me 25.07.2022 në orën 16:30 do ti fillojë përgatitjet për sezonin e ri.
Përgatitjet do të udhëhiqen nga kryetrajneri Gani Sejdiu.
Së shpejti do tju njoftojmë për më shumë rreth lojtarëve që kanë qëndruar në klub dhe atyre që do ti bashkohen klubit.

Leave a Reply