GANI SEJDIU – KRYETRAJNER I VËLLAZNIMIT

GANI SEJDIU – KRYETRAJNER I VËLLAZNIMIT
KF Vëllaznimi ka arritur marrëveshje me Gani Sejdiun që ta udhëheqë klubin për sezonen 2022/23.
Edhe pse ka pasur shumë oferta nga shumë klube ai ka thënë se për Vëllaznimin do të jem i gatshëm. Një trajner si Gani Sejdiu që është i cilësisë së lartë është nder dhe respekt ta kemi në klub.
Suksese Gani Sejdiu

Leave a Reply