KF Vëllaznimi mbetet në Ligën e Parë

NJOFTIM Gjithçka për ty Vëllaznim KF Vëllaznimi njofton mediat dhe publikun e gjerë se sezonen e re futbollistike do garoj ne Ligën e Parë...