𝐑𝐑𝐎𝐍 𝐑𝐎𝐆𝐎𝐕𝐀 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧

𝐑𝐑𝐎𝐍 𝐑𝐎𝐆𝐎𝐕𝐀 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧 KF Vëllaznimi dhe lojtari Rron Rogova kanë arritur marrëveshje për vazhdimin e kontratës deri më 2026. #VAZHDOJMË

Lexo me shume»

𝐍𝐎𝐑𝐈𝐊 𝐊𝐑𝐀𝐒𝐍𝐈𝐐𝐈 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧

𝐍𝐎𝐑𝐈𝐊 𝐊𝐑𝐀𝐒𝐍𝐈𝐐𝐈 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧 KF Vëllaznimi dhe lojtari Norik Krasniqi kanë arritur marrëveshje për vazhdimin e kontratës deri më 2025. #VAZHDOJMË

Lexo me shume»

𝐍𝐈𝐊𝐒𝐎𝐍 𝐌𝐄𝐌𝐀𝐉 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧

𝐍𝐈𝐊𝐒𝐎𝐍 𝐌𝐄𝐌𝐀𝐉 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧 📝 KF Vëllaznimi dhe lojtari Nikson Memaj kanë arritur marrëveshje për vazhdimin e kontratës deri më 2026.

Lexo me shume»