𝐁𝐄𝐒𝐅𝐎𝐑𝐓 𝐃𝐄𝐑𝐕𝐈𝐒𝐇𝐀𝐉 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧

𝐁𝐄𝐒𝐅𝐎𝐑𝐓 𝐃𝐄𝐑𝐕𝐈𝐒𝐇𝐀𝐉 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧 KF Vëllaznimi dhe mesfushori i talentuar, Besfort Dervishaj kanë arritur marrëveshje për vazhdimin e kontratës deri më

Lexo me shume»

𝐐𝐄𝐌𝐀𝐈𝐋 𝐄𝐋𝐒𝐇𝐀𝐍𝐈 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧

𝐐𝐄𝐌𝐀𝐈𝐋 𝐄𝐋𝐒𝐇𝐀𝐍𝐈 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧 KF Vëllaznimi dhe lojtari me shumë përvojë në futbollin Kosovar, kampion i Kosovës dhe tre herë fitues

Lexo me shume»

𝐋𝐄𝐊 𝐏𝐎𝐙𝐇𝐄𝐆𝐔 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧

𝐋𝐄𝐊 𝐏𝐎𝐙𝐇𝐄𝐆𝐔 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧 KF Vëllaznimi dhe lojtari Lek Pozhegu kanë arritur marrëveshje për vazhdimin e kontratës deri më 2026. #VAZHDOJMË

Lexo me shume»

𝐀𝐑𝐃𝐈𝐓 𝐕𝐎𝐊𝐒𝐇𝐈 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧

𝐀𝐑𝐃𝐈𝐓 𝐕𝐎𝐊𝐒𝐇𝐈 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧 KF Vëllaznimi dhe lojtari Ardit Vokshi kanë arritur marrëveshje për vazhdimin e kontratës deri më 2026. #VAZHDOJMË

Lexo me shume»

𝐀𝐑𝐓 𝐌𝐀𝐋𝐎𝐊𝐔 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧

𝐀𝐑𝐓 𝐌𝐀𝐋𝐎𝐊𝐔 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧 KF Vëllaznimi dhe lojtari Art Maloku kanë arritur marrëveshje për vazhdimin e kontratës deri më 2026. #VAZHDOJMË

Lexo me shume»

𝐆𝐄𝐍𝐓𝐑𝐈𝐓 𝐃𝐔𝐌𝐀𝐍𝐈 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧

𝐆𝐄𝐍𝐓𝐑𝐈𝐓 𝐃𝐔𝐌𝐀𝐍𝐈 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧 KF Vëllaznimi dhe lojtari Gentrit Dumani kanë arritur marrëveshje për vazhdimin e kontratës deri më 2025. #VAZHDOJMË

Lexo me shume»