𝗔𝗥𝗧 𝗛𝗢𝗧𝗜 𝗶 𝗯𝗮𝘀𝗵𝗸𝗼𝗵𝗲𝘁 𝗞𝗙 𝗩𝗲̈𝗹𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗺𝗶𝘁 𝗽𝗲̈𝗿 𝘀𝗲𝘇𝗼𝗻𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰/𝟮𝟱.

𝗔𝗥𝗧 𝗛𝗢𝗧𝗜 𝗶 𝗯𝗮𝘀𝗵𝗸𝗼𝗵𝗲𝘁 𝗞𝗙 𝗩𝗲̈𝗹𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗺𝗶𝘁 𝗽𝗲̈𝗿 𝘀𝗲𝘇𝗼𝗻𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰/𝟮𝟱. Portieri ART HOTI ka arritur marrëveshje me KF Vëllaznimin për sezonën 2024/25. ART HOTI i bashkohet

Lexo me shume»

𝗟𝗢𝗥𝗜𝗞 𝗥𝗨𝗗𝗜 𝗶 𝗯𝗮𝘀𝗵𝗸𝗼𝗵𝗲𝘁 𝗞𝗙 𝗩𝗲̈𝗹𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗺𝗶𝘁 𝗽𝗲̈𝗿 𝘀𝗲𝘇𝗼𝗻𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰/𝟮𝟱.

𝗟𝗢𝗥𝗜𝗞 𝗥𝗨𝗗𝗜 𝗶 𝗯𝗮𝘀𝗵𝗸𝗼𝗵𝗲𝘁 𝗞𝗙 𝗩𝗲̈𝗹𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗺𝗶𝘁 𝗽𝗲̈𝗿 𝘀𝗲𝘇𝗼𝗻𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰/𝟮𝟱. LORIK RUDI ka arritur marrëveshje me KF Vëllaznimin për sezonën 2024/25. LORIK RUDI i bashkohet KF

Lexo me shume»

𝐆𝐄𝐍𝐓𝐑𝐈𝐓 𝐁𝐈𝐒𝐋𝐈𝐌𝐈 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧

𝐆𝐄𝐍𝐓𝐑𝐈𝐓 𝐁𝐈𝐒𝐋𝐈𝐌𝐈 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧 KF Vëllaznimi dhe Lojtari Gentrit Bislimi kanë arritur marrëveshje për vazhdimin e kontratës deri më 2025. #VAZHDOJMË

Lexo me shume»

𝐆𝐄𝐓𝐔𝐀𝐑𝐃 𝐊𝐀𝐁𝐀𝐒𝐇𝐈 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧

𝐆𝐄𝐓𝐔𝐀𝐑𝐃 𝐊𝐀𝐁𝐀𝐒𝐇𝐈 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧 KF Vëllaznimi dhe Lojtari Getuard Kabashi kanë arritur marrëveshje për vazhdimin e kontratës deri më 2026. #VAZHDOJMË

Lexo me shume»

𝐀𝐋𝐁𝐔𝐓𝐑𝐈𝐍𝐓 𝐌𝐎𝐑𝐈𝐍𝐀 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧

𝐀𝐋𝐁𝐔𝐓𝐑𝐈𝐍𝐓 𝐌𝐎𝐑𝐈𝐍𝐀 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧 KF Vëllaznimi dhe mesfushori me pervojë Albutrint Morina kanë arritur marrëveshje për vazhdimin e kontratës deri më

Lexo me shume»

𝐁𝐄𝐍𝐉𝐀𝐌𝐈𝐍 𝐔𝐊𝐀𝐉 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧

𝐁𝐄𝐍𝐉𝐀𝐌𝐈𝐍 𝐔𝐊𝐀𝐉 𝐊𝐚 𝐯𝐚𝐳𝐡𝐝𝐮𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭ë𝐧 𝐦𝐞 𝐊𝐅 𝐕ë𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧 KF Vëllaznimi dhe Lojtari Benjamin Ukaj kanë arritur marrëveshje për vazhdimin e kontratës deri më 2026. #VAZHDOJMË

Lexo me shume»