NJOFTIM

🔻NJOFTIM
🔻KF Vëllaznimi nga sot ka ndërprerë bashkëpunimin me trajnerin Megzon Visoka.
🔻Klubi e falenderon Megzon Vizoken për punën dhe angazhimin e deritanishëm në Klub.
🔻Për ndryshimet në shtabin teknik do informoheni me kohë në ditët në vazhdim.
🔻Suksese në vazhdim Megzon Visoka

Leave a Reply