NGA SOT ME 24.08.2023, KARTELAT VJETORE DO TË JENË NË SHITJE!!!

🔻NGA SOT ME 24.08.2023, KARTELAT VJETORE DO TË JENË NË SHITJE!!!
 
🔻Nga nesër mund ti bleni kartelat vjetore në zyrën e klubit duke filluar nga ora 09:00.
 
🔻Kartela vlenë për të gjitha ndeshjet në Ligën e Parë dhe për Kupë si vendas në edicionin 2023/24.
 
🔻Tifozët të cilët paisen me kartela vjetore, do bëhen automatikisht pjesë e lojes shpërblyese për të fituar 3 fanela të përsonalizuara të KF Vëllaznimit nga marka e njohur Macron.
 
🔻Cmimi i karteles vjetore është 40€, me blerjen e karteles vjetore e ndihmoni klubin e zemrës.
 
Mbi të gjitha është Vëllaznimi.

Leave a Reply