SË SHPEJTI KARTELAT VJETORE DO TË JENË NË SHITJE!!!

🔻SË SHPEJTI KARTELAT VJETORE DO TË JENË NË SHITJE!!!
🔻Së shpejti do të filloj shitja e kartelave vjetore për ndeshjet vendase në edicionin 2023/24 në përkrahje të KF VËLLAZNIMIT.
🔻Kartela vlenë për të gjitha ndeshjet në Ligën e Parë dhe për Kupë si vendas në edicionin 2023/24.
Me respekt
KF Vëllaznimi

Leave a Reply