LORIK CANA VIZITON KF VËLLAZNIMIN

🔻LORIK CANA VIZITON KF VËLLAZNIMIN
🔻Kryesia e KF Vëllaznimit, ka pritur sot në takim legjendën e futbollit mbarëshqiptar, Lorik Cana.
🔻Sot na ka nderuar legjenda e gjallë e sportit mbarëshqiptar, Lorik Cana. Vizita e tij, na jep motiv dhe kurajo për të punuar në avancimin e sportit tonë, ndërsa këshillat e Lorikut dhe mbështetja e tij do të jenë vlerë e shtuar për ne.
🔻Ish-kapiteni i Kombëtares Shqipëtare, ofroi mbështetje të vazhdueshme për Kryesin e klubit dhe objektivat për të ardhmen e KF Vëllaznimit, duke theksuar që gjithmonë ka pasur marrëdhënie të mira me Klubin Kuq e Zi.
Me respekt
KF Vëllaznimi

Leave a Reply