Së shpejti VËLLAZNIMI APP.

Së shpejti mund ta shkarkoni VËLLAZNIMI APP për ios dhe android.
Në Vëllaznimi App do të gjeni:
* Njoftim Live në kohë reale me ndryshimin e rezultatit në ndeshjet tona.
* Ndeshjet më të rëndësishme.
* Galeritë me fotografi nga çdo lojë.
* Highlights me momentet më interesante nga çdo ndeshje.
* Lajmet, tabelat dhe ndeshjet e fundit.
* Njoftime e lajme, rezultatet në pauzë dhe në fund të ndeshjeve.