KF Vëllaznimi e përmbyll afatin kalimtar me super-sulmuesin Albin Prapashtica.

KF Vëllaznimi e përmbyll afatin kalimtar me super-sulmuesin Albin Prapashtica.
Albin Prapashtica 20 vjeqari i cili vije huazim nga FC Prishtina për sezonin 2021/22.
Prapashtica ishte pjesë e FC 2Korrikut dhe së fundmi e FC Prishtina.
Suksese Albin Prapashtica