FLORIM BERBATOVCI NE VËLLAZNIM.

KF Vëllaznimi ka arritur marrëveshje me qendër-sulmuesin Florim Bërbatovci.
Bërbatovci është sulmues me përvoje të madhe në klubet: Prishtina, Liria, Llapi, Besa dhe së fundmi në KEK.
Bërbatovci do ti mbrojë ngjyrat kuq e zi për sezonen 2021/22.
Suksese Florim Bërbatovci