ADNAN HAXHAJ – Vishet kuq e zi per sezonen 2021/22

KF Vëllaznimi ka arritur marrëveshje me qendër-mbrojtësin Adnan Haxhaj.
Haxhaj ka shumë përvojnë në disa klube si: Prishtina, Vllaznia – Shkodër, Llap, Liri, Ferizaj, Besa dhe së fundmi në FC KEK.
Haxhaj ka nëshkruar kontratë 1 vjeqare me Klubin.
Suksese Adnan Haxhaj