PETRIT TERZIU, Portieri nga Gjilani vishet kuq e zi.

KF Vëllaznimi ka arritur marrëveshje me SC Gjilani për huazimin e portierit 20 vjeqar Petrit Terziu.
Petriti do ti mbrojë ngjyrat kuq e zi për sezonen 2021/22.
Petriti ka qenë pjesë e FC Vitia dhe SC Gjilani.
Suksese Petrit Terziu