FESTIM KRASNIQI Vishet kuq e zi.

Kemi kënaqësinë të ju prezantojmë me sulmuesin e krahut FESTIM KRASNIQI.
Krasniqi ka arritur marrëveshje me klubin për sezonen 2021/22.
Festimi me një përvojë shumë të madhe ishte pjesë e këtyre klubeve: Prishtina, Llapi, Besa, Drita dhe së fundmi ishte pjesë e FC Malisheva.
Suksese Festim Krasniqi