Urime Antonio Marku fejesën.

Dje ishte një ditë speciale për lojtarin tonë Antonio Markun.

Stafi dhe lojtaret e klubit i urojnë fejesën Antonio Markut  duke ju deshiruar jetë te gjatë dhe te lumtur qiftit të sapo fejuar.

Urime Antonio

#KFVELLAZNIMI