KF Vëllaznimi – FC Dinamo, ka filluar me një minutë heshtje

🔻Ndeshja KF Vëllaznimi – FC Dinamo e zhvilluar me 21.04.2024 në Stadiumin e Qytetit në Gjakovë ka filluar me një minutë heshtje për nder dhe në përkujtim të ndarjes nga jeta të ish-portierit të KF Vëllaznimit “XHELADIN NUSHI (Xhela)”.

KF Vëllaznimi – Gjakovë

Leave a Reply