VËLLAZNIMI 1-2 TREPÇA

KF Vëllaznimi ka pësuar humje në ndeshjen e parë si vendas në sezonin 2023/24, përkundër shumë rasteve në minutën e 88-të arriti të shënon Mark Bushaj dhe dy shtylla të cilat nuk u shëndruan në gol, Trepça me 2-3 raste arriten që të shënojnë dhe rezultati përfundimtar ishte KF Vëllaznimi 1-2 KF Trepça

KF Vëllaznimi ndeshjen e radhes do ta zhvilloj në Vitomirice ku do të takohet me KF Phoenix.

#FORCAVËLLAZNIM

Leave a Reply