MEGZON VISOKA KRYETRAJNER I KF VELLAZNIMIT

NJOFTIM
Sot KF Vëllaznimi ka nënshkruar zyrtarisht kontratën me kryetrajnerin Megzon Visoka.
Kryetrajnerit Visoka i urojmë suksese në punën e tij dhe projektin e klubit.
Me respekt,
KF Vëllaznimi

Leave a Reply