NJOFTIM

Pas rezultateve negative të katër xhirove të para, Kryetrajneri Arsim Gojani dhe shtabi teknik kanë ofruar dorëheqje të parevokushme.
Pas ndeshjës së sotme është mbajtur mbledhja e bordit drejtues të klubit, ku Bordi e ka miratuar dorëheqjen e Shtabit Teknik, dhe falenderon kryetrajnerin Gojani dhe shtabin teknik për kontributin e dhënë dhe angazhimin tyre të palodhshëm gjatë këtyre 3 muajve.
Për më shumë informata rreth shtabit të ri teknik do të ju informojmë në ditët në vijim.
Me rrespekt,
Bordi Drejtues,
K.F Vëllaznimi

Leave a Reply