Djellon dragusha përforcimi i radhes.

Kemi kënaqësinë të ju prezantojmë me transferin e radhës, sulmuesin e krahut të djathtë DJELLON DRAGUSHA.
Dragusha ka arritur marrëveshje me klubin për sezonen 2021/22.
Djellon Dragusha 23 vjeqari i cili ishte pjesë e FC Vushtrria, FC 2Korrikut dhe së fundmi ishte pjesë e FC A&N.
Suksese Djellon