Ka përfunduar edicioni 2020/21 në Ligën e Parë

Ka përfunduar edicioni 2020/21 në Ligën e Parë. KF Vëllaznimi e ka përfunduar në vendin e 7-të në Grupin A.
Edhe pse pa Kryetar e me kushte jo të mira, por me angazhim nga të gjithë pa u kursyer, kemi arritur qëllimin që këtë sezon të mbesim në Ligën e Parë, me shpresën që shumë shpejtë do të lëvizin gjërat në të mirë të klubit dhe të kthehemi aty ku e kemi vendin, aty ku e meriton i gjith qyteti dhe tifozëria e flakt e Klubit.
I falenderojmë Shtabin Teknik, Lojtarët, Kryesinë e Klubit dhe Tifozët.
Me Respekt
KF Vëllaznimi